SOCIAL

3 D Microblading bryn

By godistradetsweden | Comments: 0 | 20 februari, 2019

Från och med 1 april kommer vi att erbjuda behandlingen 3D Microblading ögonbryns tatuering – naturlig hårstrå teknik. 
KAMPANJ Pris inklusive återbesök 3500 kr, ( Gäller endast April ).
Boka din tid här.

Så vad är microblading?
Microblading är känt under många olika namn som till exempel 3D, 6D, Microblading , eyebrow embroidery och Mikrobladsteknik . Det är en relativt ny metod för kosmetisk tatuering som nu är tillgänglig i Sverige, i Stockholm .

Själva tekniken går ut på att man sätter in små, tunna blad av pigment i överhuden, ett blad består av 10-16 nålar som implementerar färg i epidermis. Då färgen sitter närmare ytan så blir linjerna tydligare och skarpare och man undviker det ”spill” under huden som annars är vanligt vid andra metoder för permanent kosmetika. Den stora detaljrikedomen som Microblading innebär är det som gör att metoden ibland kallas för 3D tatuering. Vid Microblading använder man ett manuellt specialverktyg som hanterar disponibla mikroblad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

BOKA

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng